Les Terrasses des Falizes

300 jaar geleden hebben de eigenaars van het Kasteel Comtal, gelegen in het hoger gedeelte van de stad Rochefort, een tuin in terrasbouw ontworpen om er een moestuin aan te leggen en zo te voorzien in de behoeften van de bewoners van het kasteel.
Vandaag de dag is het pand, dat oorspronkelijk werd gebouwd voor één van de dochters, een gastenverblijf met 5 comfortabele kamers van hoogwaardige kwaliteit, "Les Terrasses des Falizes". De woning is omgeven door groen en is rustig gelegen, op 200 meter van het centrum van Rochefort en aan de rand van het bos, waar talrijke uitgestippelde wandelingen en mountainbike tochten starten.

Les Terrasses des Falizes

Gezellig gastenverblijf

In dit gezellig gastenverblijf kan u genieten van een welverdiende rust en de tijd  nemen om op adem te komenEen salon en bibliotheek nodigen u uit om te ontspannen en even weg te dromen, terwijl een honesty bar voorziet in diverse frisdranken, lokale bieren en warme dranken.

Les Terrasses des Falizes - Lafayette

Vergadering of seminarie

Les Terrasses des Falizes is ook de ideale plek om uw residentiële vergadering of seminarie in een groene omgeving te organiseren. Een vergaderruimte met ingebouwd scherm en projector staan ter uwer beschikking. Cateringformules worden aangeboden in functie van uw voorkeuren en behoeften. De regio biedt heel wat mogelijkheden voor teambuilding activiteiten.

Meer informatie?

Les Terrasses des Falizes
Les terrasses des Falizes

A house is built by hands, a home is built by heart

Les Terrasses des Falizes